Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
22.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Συνεδρίασε η Επιτροπή «Δικταία» για τις αρχαιολογικές έρευνες στο Οροπέδιο Λασιθίου

Πρέπει να διαβάσετε

Συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη η Επιτροπή Παρακολούθησης του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου με τον διακριτικό τίτλο «Δικταία».  

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν όλες οι πρόδρομες ενέργειες καθώς και οι δράσεις που αφορούν τις ειδικές αρχαιολογικές έρευνες στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίουενώ ανακοινώθηκε ότι έδρα της Επιτροπής και χώρος γραφείων ορίστηκε το Καμπάνειο Ίδρυμα. 

Στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης μετείχαν τα τακτικά μέλη της Επιτροπής Σταύρος ΑρναουτάκηςΠεριφερειάρχης ΚρήτηςΆγγελος ΚότιοςΠρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώςεπίτιμος δημότης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και Πρόεδρος της Επιτροπής και Μιχαήλ ΛεφαντζήςΠροϊστάμενος του Τμήματος Αρχαιολογικών Έργων και Μελετών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών.

Στη συνεδρίαση μετείχε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκηςο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Πλευράκης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης και προβολής στο Λασίθι Γιάννης Ανδρουλάκης

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα