Συνεχίζεται η συνεργασία ανάμεσα σε Ο.Α.Κ. και Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.

Πρέπει να διαβάσετε

Την ανανέωση της συνεργασίας του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ. Α.Ε.) και της  Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βορείου Άξονα Νομού Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.), υπέγραψαν την Τρίτη 13/9/2022,  ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. κ. Ευτύχης Μαυρογένης.

Το ποσόν της σύμβασης διαμορφώθηκε στις 475.000 ευρώ [χωρίς το Φ.Π.Α.] και η χρονική της διάρκεια είναι το ένα έτος, με δυνατότητα ανανέωσης.

«Με την Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. έχουμε μια απολύτως παραγωγική συνεργασία, την οποία ανανεώσαμε για έναν ακόμη χρόνο. Συνεχίζουμε από κοινού την προσπάθεια, για να παρέχουμε νερό εξαιρετικής ποιότητας, για την ύδρευση των περιοχών του Βόρειου Άξονα των Χανίων, αλλά δεν σταματάμε εκεί, καθώς διευρύνουμε συνεχώς τους τομείς αυτής της συνεργασίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

 

«Οι καλές συνεργασίες συνεχίζονται απρόσκοπτα. Βασική μας προτεραιότητα, παραμένει η εξυπηρέτηση των δημοτών και των χρηστών, με το υπερπολύτιμο αγαθό του νερού. Παράλληλα,  οι υπηρεσίες μας βρίσκονται σε ανοικτή συνεργασία και μια σειρά ακόμη από πολύ σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία δρομολογούνται από κοινού, στην ευρύτερη περιοχή του Βόρειου Άξονα», τόνισε από την δική του πλευρά,  ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. κ. Ευτύχης Μαυρογένης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα