Στο Γλωσσικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Η κ. Αγγελοπούλου είχε συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές, τον Κοσμήτορα της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και τους συντελεστές – δημιουργούς του βίντεο Mapping της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». 

Αμέσως μετά η κ. Αγγελοπούλου θα μεταβεί στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, όπου σε συνεργασία με τον δήμο Χανίων και την Π.Ε. Χανίων έχει υποβάλει πρόταση που έχει πάρει την αιγίδα της Επιτροπής. 

Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων επισκέφθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Η Δ2 τάξη, ετοίμασε μια ταινία με τίτλο «Αόρατοι Ήρωες» που έχει πάρει την αιγίδα της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Η κ. Αγγελόπουλου κατά την επίσκεψη της στο σχολείο, μίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς ενώ συμμετείχε και στα δρώμενα της υποδοχής.

Επίσης, το παρών έδωσαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης Σοφία Μαλανδράκη, ο αντιδήμαρχος Χανίων Γιάννης Γιαννάκακης και η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Πόπη Ψαρουδάκη – Κασσωτάκη.

Στο τέλος, προσφέρθηκε παραδοσιακό κέρασμα που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Λίγο αργότερα, η κ. Αγγελοπούλου επισκέφθηκε τα γραφεία του Ελληνο – Γαλλικού Συλλόγου Χανίων. 

Nωρίς το μεσημέρι, η κ. Αγγελοπούλου ξεναγήθηκε στο πατρικό σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.