Συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου στο Heraklion Arts and Culture!

Η συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου που παρουσιάστηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» είναι πλέον διαθέσιμη στο  Heraklion Arts and Culture!

Τη μουσική παράσταση μπορείτε να παρακολουθήσετε στη, on demand, Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» και στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://youtu.be/-F1ZpmZrbkE 

Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα περιγράφεται. Μια γέφυρα που μας ενώνει με το πιο αρχέγονο, πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης.

Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, είτε τραγουδά παλιά αγαπημένα λαϊκά είτε τραγούδια όπως οι «Μέλισσες» και τα «Διόδια» που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού. Εκτός από τα νέα της τραγούδια, παρόντα στο πρόγραμμα, είναι και κλασικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών.

Μαζί με τη Φωτεινή επί σκηνής η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μαρία Φασουλάκη.

Συντελεστές: Μαρία Φασουλάκη (φωνή, κρουστά), Βασίλης Κετεντζόγλου (Κιθάρες), Ευγένιος Χαλίλ (Μπουζούκι), Γιώργος Κονής (πιάνο), Κατερίνα Ταμβάκη (Κλαρίνο, Κρουστά)

7 ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ΄ Οδόν» 2022

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις on line πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του Heraklion Arts and Culture on demand!

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:https://bit.ly/2Ym3OSb

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα