Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Τα θέματα που συζητήθηκαν
Τακτική συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρ. Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:
«Οι τακτικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έχουν πάντα έναν ξεκάθαρο στόχο: να προχωρούν γρήγορα τα μεγάλα έργα και οι αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις για την Κρήτη και ιδιαίτερα για το Ηράκλειο.
Στον πυρήνα της σημερινής μας συζήτησης βρέθηκαν η πορεία του ΒΟΑΚ, το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελίου, ο ΝΟΑΚ και η διασύνδεσή του με το νότιο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, καθώς και μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.
Συνεχίζουμε με σχέδιο, συνεργασία και αποτελέσματα. Και στον δρόμο προς τις κάλπες θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για μια ακόμα ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.»