Συνάντηση για το θέμα της σχολικής στέγης στο Ηράκλειο

Πρέπει να διαβάσετε

Στο επίκεντρο συνάντησης, που πραγματοποίησε η Ένωση Συλλόγων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου, στο αμφιθέατρο του 3ου Γενικού Λυκείου βρέθηκε το μείζον θέμα της σχολικής στέγης.

 Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Μας απασχολούν οι συνθήκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσα στις οποίες ζουν και μαθαίνουν τα παιδιά μας, έχοντας πάντα σαν κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες γονιών και μαθητών και το δικαίωμα στην ολόπλευρη και ποιοτική μόρφωση των παιδιών μας. Τα σχολεία που δεν είναι άψυχα κτήρια, αλλά καθημερινά σε αυτά ζουν και αναπτύσσονται τα παιδιά μας, οι μαθητές μας.

Η κατάσταση σ’ αυτό που ονομάζουμε Σχολική Στέγη (Κτηριακό – Υποδομές) μας έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν και συνδέεται με την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί συνολικά στην Παιδεία τα τελευταία χρόνια.

Καλούμε τους γονείς -μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στην εσπερίδα που οργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Ηρακλείου με θέμα: ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ- ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ – ΣΕ ΤΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ” την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ στο αμφιθέατρο του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου (Δημοκρατίας 12)».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα