Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
23.9 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Συνάντηση για την δοκιμαστική λειτουργία της Λιμνοδεξαμενής του Ομαλού

Πρέπει να διαβάσετε

Συνάντηση με θέμα την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας της Λιμνοδεξαμενής του Ομαλού πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρη Παπαδογιάννη.

Στην σύσκεψη μετείχαν επίσης, ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης, ο επιβλέπων μηχανικός της κατασκευής του έργου της λιμνοδεξαμενής κ. Γιώργος Μπουντουράκης, ο ανάδοχος του έργου κ. Χαράλαμπος Παντελάκης και ο ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης.

Στην συνάντηση αποφασίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας – ΟΑΚ, όπου ο ΟΑΚ θα υποστηρίξει και θα επιβλέψει την περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας της Λιμνοδεξαμενής του Ομαλού.

Για την οριστική λειτουργία και διαχείριση του έργου, έχει ήδη υποβληθεί πρόταση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να αναληφθεί από τον ΟΑΚ, ένα φορέα με εμπειρία και διοικητική και τεχνική επάρκεια σε αρδευτικά έργα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα