«Συναγερμός» στους δρόμους της Κρήτης – Προσοχή στις μετακινήσεις!

Σε πολλά σημεία τόσο του εθνικού δικτύου όσο και του επαρχιακού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα ορμητικά νερά «κατέβασαν» φερτά υλικά στο οδόστρωμα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη, με πολλές περιοχές να δέχονται ήδη από τη νύχτα πολύ μεγάλα ύψη βροχής, την ίδια ώρα που η κεραυνική δραστηριότητα έκανε τη νύχτα μέρα!

Σε πολλά σημεία τόσο του εθνικού δικτύου όσο και του επαρχιακού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα ορμητικά νερά «κατέβασαν» φερτά υλικά στο οδόστρωμα. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια γι αυτό υπάρχει ισχυρή σύσταση της Πολιτικής Προστασίας να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Χαρακτηριστική είναι και η εικόνα από τον δρόμο προς Σητεία, λίγο πριν το Καβούσι.

Προηγούμενο

Τσάβι: «Η Ελλάδα είναι στην καλύτερη στιγμή της»

Επόμενο

Πτήση Flydubai: Επιφυλακτικός ο Τραμπ με την εκδοχή Νετανιάχου – «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αυτή είναι η ιστορία του Μπίμπι»

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα