Συναγερμός για την εξαφάνιση 28χρονου -Εκδόθηκε missing alert

Πρέπει να διαβάσετε

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός 28χρονου άνδρα από την περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση εκδόθηκε missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με το οποίο ο 28χρονος άνδρας ονομάζεται Άγγελος Αλεξανδρής, ενώ τα ίχνη του έχουν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής, 29/9.

Θεσσαλονίκη: Σε κίνδυνο η ζωή του 28χρονου αγνοούμενου

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 28χρονος, την τελευταία φορά που εθεάθη, φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, χακί παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει ύψος 1.80μ. και κανονικό βάρος, καθώς και καστανά μαλλιά και μάτια.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του παιδιού», μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου αναφέρουν ότι «συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο», ενώ για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες από τις αρχές.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα