Στο δυναμικό της Creta Media Group εντάχθηκε ο Δημήτρης Στεμπίλης συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα στα Μέσα του Ομίλου.

Η μεγάλη εμπειρία και κατάρτισή του στα ζητήματα ενημέρωσης και επικοινωνίας, ως Διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό «Επίκαιρα», Διευθυντικό στέλεχος στις «Εκδόσεις Ρεύματα», Αρχισυντάκτης του Ενθέτου Ιδεών «Ιδεογράμματα», Διευθυντής Ενημερωτικών Ιστοσελίδων, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Τηλεοπτικός Σχολιαστής, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Αρθρογράφος και Συγγραφέας, αποτελούν τα εχέγγυα που προοιωνίζονται μια δυναμική συνεργασία με τον Όμιλο CRETA.

Σε ανακοίνωση της η Creta Media Group αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Όμιλος CRETA καλωσορίζει τον Δημήτρη Στεμπίλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Ενημέρωσης στα Μέσα της CRETA Media Group. Ο Δημήτρης Στεμπίλης με την επιστημονική του κατάρτιση στο πεδίο της επικοινωνίας, τον έγκριτο δημόσιο λόγο του και την άρτια γνώση της σύγχρονης ψηφιακής πραγματικότητας, θα συνεισφέρει στην περαιτέρω εδραίωσή μας ως ένας από τους πιο σημαντικούς περιφερειακούς Ομίλους ΜΜΕ στη χώρα».