Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας σε πολυσυνέδριο για την καινοτομία και την ανάπτυξη

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Μιχάλης Βάμβουκας εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κρήτης στο 18ο πολυσυνέδριο με θέμα «Καινοτομία και Ανάπτυξη», που διοργάνωσε το «ka-business.gr» με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο ξενοδοχείο «Porto Palace» στην Θεσσαλονίκη.

Στόχος του πολυσυνεδρίου, στο όποιο παρέστησαν Υπουργοί και Υφυπουργοί της Κυβέρνησης, ήταν να αναδείξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίας της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας μέσα από έξι θεματικές ενότητες.

Κατά τις εργασίες του πολυσυνεδρίου πενήντα ομιλητές απ’ όλη την χώρα παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους ένα σύγχρονο βιώσιμο μοντέλο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, καθώς και τρόπους που η βιώσιμη ανάπτυξη μειώνει την νεανική ανεργία και τα επαγγέλματα του μέλλοντος με τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τις υποδομές και την υγεία να έρχονται σε «πρώτο πλάνο».

Στη διάρκεια του συνεδρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας είχε επαφές με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης στους τομείς της καινοτομίας και της ανάπτυξη των κρητικών επιχειρήσεων ενώ συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το πολυσυνέδριο έγινε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών τμήμα Μακεδονίας – Θράκης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα