Η σύλληψη ποδηλάτη έφερε άγρια επίθεση σε αστυνομικούς από 20 άτομα

Οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στη Λάρισα. Ο ποδηλάτης συνελήφθη επειδή εμπόδιζε περιπολικό. Αναστάτωση στην πόλη από τα όσα έγιναν…

Ο ποδηλάτης μπήκε μπροστά σε περιπολικό στη Λάρισα και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία, το εμπόδιζε να κινηθεί καθώς διαρκώς του έκλεινε το δρόμο. Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί κατέβηκαν και προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού. Οι φωνές και οι ύβρεις του ξεσήκωσαν την περιοχή, με μια ομάδα 20 ατόμων να πλησιάζει και να επιτίθεται στους αστυνομικούς. Δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Συνελήφθη λίγο μετά τις 03.00 από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης στη Λάρισα, ένας ποδηλάτης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο Έλληνας ποδηλάτης εμπόδισε την πορεία περιπολικού οχήματος του Τμήματος Άμεσης Δράσης, το οποίο κινούταν πέριξ χώρου πλατείας της πόλης, ακινητοποιώντας το, με το ποδήλατό του. Παρά την προτροπή των αστυνομικών, αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς.

Κατά την ακινητοποίησή του, ομάδα 20 περίπου άγνωστων μέχρι στιγμής ατόμων, επιτέθηκαν απρόκλητα στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.

Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα