Ως έναν άνθρωπο καταπιεστικό που έχρηζε ψυχολογικής υποστήριξης χαρακτηρίζουν τον αυτόχειρα και δράστη της γυναικοκτονίας της 32χρονης στη Ρόδο συγγενείς της

Μιλώντας στο OPEN αποκαλύπτουν ότι ήταν ανήσυχοι για τον τρόπο που θα αντιδρούσε όταν η πρώην σύντροφός του, του ζήτησε να χωρίσουν.

Ήταν μόλις πριν από ένα μήνα όταν η 32χρονη εκπαιδευτικός αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση που την έπνιγε. Ήθελε να γλιτώσει από την καταπίεση που ένιωθε και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αλλά ο πρώην σύντροφός της, δεν την άφησε. 

«Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς μας πώς γίνεται ένας άνθρωπος να παίρνει τη ζωή ενός άλλου. Όταν κατάλαβε ότι την πιέζει αποφάσισε να τον χωρίσει», αναφέρει στο κεντρικό δελτίο του OPEN ξαδέρφη του θύματος.

Ο 40χρονος άνδρας τη ζήλευε παράφορα. Ηταν χειριστικός και ήθελε να περνάει το δικό του. Όπως λένε συγγενείς της στο OPEN, δεν την άφηνε ούτε τηλεόραση να βλέπει μόνη της.

«Όταν σου λέει δε θα φας μόνη σου, θα φάμε μαζί, δε θα δεις τηλεόραση μόνη σου, θα έρθεις να κοιμηθούμε μαζί. Μια μέρα που αυτός αφού ήρθε σπίτι να ζητήσει τον λόγο γιατί η Ντόρα να τον χωρίσει, με πήρε τηλέφωνο (το θύμα) και μου τα είπε όλα και της λέω: «ρε Ντόρα δεν είναι στα καλά του» και μου λέει « Μαρία το ξέρω, δεν θα ξαναγυρίσω.», αναφέρει χαρακτηριστικά η ξαδέλφη της Δώρας.

Απαρηγόρητη η μητέρα του θύματος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πώς έγινε το κακό, ενώ όπως ισχυρίζεται, οι συγγενείς του δράστη γνώριζαν για τα προβλήματα που είχε στη συμπεριφορά του.

«Έκανε παράπονα το παιδί μου στην αδελφή του κάποια στιγμή, βγαίνει από το δωμάτιο και λέει «τι έκανες; Τι κάνεις; Η Ντόρα θέλει τον χώρο της, θέλει την ελευθερία της, θέλει να κοιμηθεί όποτε θέλει να κοιμηθεί, να ξυπνήσει όποτε θέλει να ξυπνήσει, να βγει όποτε θέλει. Το θέμα είναι ότι το παιδί έφυγε αμέσως. Δηλαδή είδε αυτά τα πράγματα και αμέσως λέει «φεύγω». Η Ντόρα ήταν 31..τα 32 είναι 17 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το παιδί μου. Παρασκευή το γέννησα, Παρασκευή το έθαψα.. έτσι απλά…», αναφέρει η μητέρα της Δώρας μιλώντας στον Alpha

Ο 40χρονος δράστης και αυτόχειρας πυροβόλησε 2 φορές με κυνηγετική καραμπίνα την άτυχη εκπαιδευτικό, την ώρα που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό της.

Πηγή: ethnos.gr