Συγκινητική στιγμή για τον διοικητή της Ασφάλειας Ηρακλείου Γιώργο Βαρδάκη

Απέκτησε τον διδακτορικό του τίτλο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Συγκινητική ήταν η σημερινή μέρα (09/02), για τον Διοικητή Ασφάλειας Ηρακλείου Γιώργο Βαρδάκη, ο οποίος απέκτησε τον διδακτορικό του τίτλο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η απονομή έγινε από τον Πρύτανη του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ Νίκο Κατσαράκη. Ο κ. Βαρδάκης ήταν εμφανώς συγκινημένος και χαρούμενος στην τελετή, από την οποία φυσικά δεν έλειπαν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αν και η φύση του επαγγέλματός του είναι ιδιαίτερα απαιτητική, ο Γιώργος Βαρδάκης δείχνει να μην τα παρατάει εύκολα, ανοίγοντας μάλιστα νέους ορίζοντες.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Προηγούμενο

Η στιγμή που το περιπολικό μετέφερε το 2,5 ετών παιδί στο Παίδων μετά την πτώση σε σιντριβάνι

Επόμενο

Δ. Κλαράκης: Ο Τσίπρας έχει πολιτικό κεφάλαιο, αλλά δεν είμαστε στα 2015

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα