Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Συγκίνηση στις Κάτω Πούλιες: Αποκαταστάθηκε η «λαβωμένη» εκκλησία, τέσσερα χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό
Συγκινητική ήταν η σημερινή ημέρα για τους κατοίκους στις Κάτω Πούλιες του δήμου Μινώα Πεδιάδας.
Η εκκλησία της Παναγίας, που «λαβώθηκε» από τον καταστροφικό σεισμό του Αρκαλοχωρίου, πριν από τέσσερα χρόνια, φόρεσε και πάλι τα γιορτινά της.
Η αποκατάσταση των ζημιών που είχε προκαλέσει στον ναό ο σεισμός του 2021, ολοκληρώθηκε και στην εκκλησία πραγματοποιήθηκε σήμερα αγιασμός.
Η λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Μητροπολίτη Βιάννου και Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα, του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου και των αντιδημάρχων Όλγας Δραμουντάνη και Ιωάννη Συμιανακη.
Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Μητροπολίτη αλλά και της δημοτικής αρχής, που συνέβαλαν στην αποκατάσταση των ζημιών στην εκκλησία.

