Συγκινεί το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Σταμάτη που έφυγε τόσο πρόωρα

Πρέπει να διαβάσετε

Με μια συγκινητική επιστολή η οικογένεια του Σταμάτη Περβολαράκη, που έσβησε στη ΜΕΘ μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του με αλυσοπρίονο, ευχαριστεί διασώστες και γιατρούς που έδωσαν «μάχη» για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η οικογένεια του 40χρονου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και σε όσους έσπευσαν να δώσουν αίμα για τον Σταμάτη. «Να είναι βέβαιοι ότι η προσφορά τους δεν θα πάει χαμένη, αφού άλλοι άνθρωποι μπορεί να σωθούν με το αίμα που τόσο πρόθυμα χάρισαν», αναφέρουν.

Τέλος ευχαριστούν όσους μοιράστηκαν τον αβάσταχτο πόνο τους στο τελευταίο «αντίο» στον άτυχο πατέρα δύο παιδιών.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Σταμάτη Περβολαράκη:

«Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τα μέλη του ΕΚΑΒ, τους χειρουργούς, τη ΜΕΘ και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν για να σώσουν τον πολυαγαπημένο μας Σταμάτη. Το ίδιο και τους αμέτρητους αιμοδότες που θέλησαν να συμβάλλουν στη σωτηρία του. Να είναι βέβαιοι ότι η προσφορά τους δεν θα πάει χαμένη, αφού άλλοι άνθρωποι μπορεί να σωθούν με το αίμα που τόσο πρόθυμα χάρισαν στον Σταμάτη.

Ευχαριστούμε τέλος ολόψυχα αυτούς που μοιράστηκαν τον αβάσταχτο πόνο μας όταν ήρθε η στιγμή να τον αποχωριστούμε. Τον συνοδέψαμε ενωμένοι, όπως θα ήθελε, αφού κι εκείνος ένωνε πάντοτε γύρω του όλους όσους γνώριζε κι αγαπούσε. Θα μείνει πάντα κοντά μας, ξέροντας πως αγαπήθηκε όπως του άξιζε, γιατί κι ο ίδιος μοίραζε αφειδώλευτα γύρω του την αγάπη και το φωτεινό του χαμόγελο.

Η οικογένεια του Σταμάτη Περβολαράκη».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα