Συγκινεί η ιστορία του Αλέξανδρου από την Κρήτη – «Σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στο ΚΕΘΕΑ»

Το MasterChef έχει ξεκινήσει δυναμικά και κάποιοι από τους υποψήφιους για να μπουν στον μαγειρικό διαγωνισμό, εκτός από ταλέντο, έχουν και συγκλονιστικές ιστορίες ζωής.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Aλέξανδρος από τα Χανιά. Ο νεαρός παίκτης μίλησε για μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες.

«Ο μεγαλύτερος στόχος που έχω καταφέρει είναι η απεξάρτηση. Κάποια στιγμή, απέτυχα κι υποτροπίασα. Από το 2018 είμαι καθαρός με τη βοήθεια του ΚΕΘΕΑ και νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος στόχος που πέτυχα, γιατί μπορώ να προχωρήσω την ζωή μου για να είμαι εδώ και να κάνω ό,τι μπορώ», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό ήταν εκείνο που τον έκανε να εκτιμήσει την αξία της ζωής.

«Ήμουν βαθιά στη χρήση και θυμάμαι ότι τότε, συνέβη η φωτιά στο Μάτι. Έψαχναν δύο κοριτσάκια και τα βρήκαν δυστυχώς, καμμένα από την πυρκαγιά και θυμάμαι ότι έβαλα τα κλάματα, γιατί σκέφτηκα ότι κάποιοι θέλουν να ζήσουν κι η ζωή τους το πήρε κι εγώ που η ζωή μου δίνει συνέχεια ευκαιρίες, προσπαθώ να την τελειώσω. Θυμάμαι ότι τότε σηκώθηκα από τον καναπέ, είπα τέλος και πήγα στον ΚΕΘΕΑ», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα