Συγκινεί η 19χρονη που «έχασε» το αριστερό της μάτι σε τροχαίο: «Δεν θυμάμαι τι έγινε, έπεσα σε κώμα»

Πρέπει να διαβάσετε

Για το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή μίλησε μία 19χρονη κοπέλα, η Ελεονώρα η οποία περιέγραψε στον Alpha πώς συνέβη το ατύχημα που της στέρησε την όραση από το αριστερό της μάτι.

«Είχα βγει με την κολλητή μου, ήρθε ο φίλος μου με τη μηχανή του στις 6.30 το πρωί να με πάρει. Ανέβηκα, λίγα μέτρα πιο κάτω πέσαμε. Έχω χάσει την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι, είμαι με μία καρωτίδα. Έσπασα λεκάνη και ισχίο και δεν ακούω καλά από τα αριστερά» εξομολογήθηκε η 19χρονη που έμεινε για δύο μήνες στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να αναρρώσει από τα βαριά τραύματά της.

Ακόμη η 19χρονη αποκάλυψε ότι είχε τρέλα με τις μηχανές αλλά είχε δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να ανέβει στο μηχανάκι του φίλου της. «Δεν θυμάμαι τι έγινε, έπεσα σε κώμα. Ούτε ξέρουμε τι έγινε» είπε χαρακτηριστικά.

«Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Η ψυχολόγος, η υπομονή και η συνήθεια έπαιξαν ρόλο. Η όραση δεν μπορεί να αποκατασταθεί, εξωτερικά ναι θα μπορούσε να αποκατασταθεί η όψη» πρόσθεσε η 19χρονη που έχασε τις Πανελλαδικές εξετάσεις και δεν πέρασε στην κτηνιατρική σχολή που τόσο επιθυμούσε.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα