Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη στον 16χρονο Μ. Φραγκιαδάκη που κατέκτησε το χρυσό στη πυγμαχία σε διεθνείς αγώνες στην Κύπρο

Πρέπει να διαβάσετε

Τον 16χρονο Μιχάλη Φραγκιαδάκη ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας LIMASSOL NATIONS CUP στην κατηγορία του που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο συνεχάρη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Σήμερα ο νεαρός πυγμάχος, μαθητής της β΄ Λυκείου Ασημίου από τις Ατσιπάδες, παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου Πόπης Δασκαλάκη, επισκέφθηκε την Περιφέρεια μαζί με τον προπονητή του Γρηγόρη Φανουργάκη, τους γονείς του Νεκτάριο Φραγκιαδάκη και Ελένη Σπινθάκη, και ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη που παρέχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα του νεαρού πυγμάχου.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του ευχαριστώντας για την επίσκεψη έδωσε τα συγχαρητήρια του στον νεαρό αθλητή, στον προπονητή και στους γονείς του για την μεγάλη διάκριση, αναφέροντας, ότι, η Περιφέρεια συνεχίζει να στηρίζει την ανάπτυξη όλων των αθλημάτων στο νησί αλλά και όλων όσων ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα