Στο βιαστικό αγοράκι που γεννήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπως έγραψε το creta24 αναφέρεται με ανακοίνωση της η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Η διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη και ο υποδιοικητής Δημήτρης Αγαπίου ευχαριστούν και συγχαίρουν τους γιατρούς για την άψογη διαχείριση του περιστατικού.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα στις 07.02 π.μ. γεννήθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι με τη βοήθεια των ιατρών και του προσωπικού του Κ.Υ. Ανωγείων.

Το μωρό ιδιαίτερα βιαστικό να αντικρίσει το πρώτο φως του κόσμου, δεν επέτρεψε στους γονείς του να μεταβούν σε μαιευτήριο στο Ηράκλειο. Στις 6.50 π.μ. η επίτοκος μητέρα έφτασε στο Κ. Υ. Ανωγείων, όπου οι Γενικοί Ιατροί ενήργησαν άμεσα, με ψυχραιμία και ετοιμότητα, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και τον Μαιευτήρα Γυναικολόγο που είχε την ιατρική της παρακολούθηση και ο οποίος βρισκόταν σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, όντας καθοδόν για το Κ.Υ..

Η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη και ο Υποδιοικητής, Δημήτρης Αγαπίου, ευχαριστούν και συγχαίρουν τις γιατρούς κ.κ. Κλάδου Χριστίνα και Κουτσουριδάκη Μαρία, τη νοσηλεύτρια Μέμου Ευαγγελία, τη βοηθό Μανουρά Ευγενία και το Δ/ντή του Κ.Υ. Ανωγείων Νίκο Αντωνάκη για την παροχή ιατρικής φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης που προσέφεραν στην μέλλουσα μητέρα.

Μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας και μεταφέρθηκαν μετά τον τοκετό σε ιδιωτικό μαιευτήριο για προληπτικούς λόγους.»