Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΥπAAT Λευτέρη Αυγενάκη για την επιτυχία της ΔΗ.ΚΙ.Ο στις Εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Πρέπει να διαβάσετε

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΥπAAT-Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης για την επιτυχία της ΔΗ.ΚΙ.Ο στις Εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την Πανελλαδική πρωτιά της παράταξης «ΔΗ.ΚΙ.Ο», στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που διεξήχθησαν χθες, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους της παράταξης Πανελλαδικά, και ιδιαίτερα στους υποψήφιους συντοπίτες μου του Παραρτήματος Ανατολικής Κρήτης. Η πρωτιά τους αντικατοπτρίζει, όχι μόνο την ανανέωση της εμπιστοσύνης των Οικονομολόγων του τόπου μας στα πρόσωπά τους, αλλά και την αφοσίωσή τους σε ένα δραστήριο ΟΕΕ, που θα συνεχίζει να διαδραματίζει τον σημαίνοντα θεσμικό του ρόλο ως σύμβουλος και αρωγός της Πολιτείας.

Τους εύχομαι από καρδιάς να επιτελέσουν το έργο τους με αίσθημα ευθύνης, ακολουθώντας καινοτόμες πρακτικές για την επίλυση των προβλημάτων του τομέα τους».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα