Συγχαίρουν τους συναδέλφους τους για την επιχείρηση στην Παλαιόχωρα

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που έλαβαν μέρος από το Κ.Λ.Ηρακλείου και από το Λ/Χ Αγίου Νικολάου στο περιστατικό με τους εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην περιοχή της Παλαιόχωρας.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες λειτουργώντας με ευσυνειδησία και φιλότιμο, στην διάσωση ανθρωπίνων ζωών.

Ταυτόχρονα όμως γίναμε αποδέκτες παραπόνων, για την διαχείριση του προσωπικού και τη συνεχόμενη εργασία των στελεχών 30 ώρες τουλάχιστον .

Πρέπει επιτέλους η διοίκηση να κατανοήσει ότι οι συνάδελφοι δεν είναι ρομπότ ούτε μηχανές για να αντέξουν τόσο σωματική ,ψυχική και πνευματική πίεση.

Έχουμε την απαίτηση η διοίκηση να αντιμετωπίζει τα στελέχη με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Το έχουμε κερδίσει χρόνια τώρα όταν καθημερινά παλεύουμε για την διάσωση ανθρωπίνων ζωών στη θάλασσα, όταν καταπολεμάμε το οργανωμένο έγκλημα, όταν συμβάλλουμε στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος ,όταν δίνουμε την ψυχή μας για την φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της πατρίδας μας.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατ.Κρήτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται για καλύτερες και πιο ανθρώπινες συνθήκες εργασίες του προσωπικού».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα