Σβίγκου για Κουράκη: «Με 40% τον θεωρείτε αποτυχημένο;»

Πρέπει να διαβάσετε

Έντονο παρασκήνιο, ζυμώσεις και συζητήσεις περιλαμβάνει το «μενού» για να επιτευχθεί η κάθοδος του προέδρου της ΠΕΔ Γιάννη Κουράκη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA, λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και την ανακοίνωση μέρους των ψηφοδελτίων, η Γραμματέας της Κ.Ε. Ράνια Σβίγκου σε μια προσπάθεια να καμφθούν οι αντιρρήσεις στελεχών του κόμματος από το Ηράκλειο, μίλησε μαζί τους προκειμένου να τους γνωστοποιήσει πως επρόκειτο να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα Κουράκη.

Οι αντιδράσεις όμως ήταν τόσο έντονες που ανάγκασε την Γραμματέα του κόμματος να απευθυνθεί στους διαφωνούντες λέγοντας «θεωρείτε τον Κουράκη αποτυχημένο ενώ έλαβε 40% στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών;» για να του απαντήσει κορυφαίο τοπικό στέλεχος «ναι, είναι αποτυχημένος για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Πήρε 40% στις πρώτες και στις δεύτερες… έχασε».

Η συζήτηση δεν έβγαλε λευκό καπνό, η ανακοίνωση Κουράκη δεν έγινε την Κυριακή και το θέμα παραπέμφθηκε στο Εκτελεστικό Γραφείο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα