Στο WINNER η Σιδηρά Κυρία της Ελληνικής πάλης (VIDEO)

Πρέπει να διαβάσετε

Στο WINNER της τηλεόρασης CRETA, με τον Γιώργο Κορτσιδάκη, φιλοξενήσαμε σήμερα μια μεγάλη αθλήτρια.

Την «Σιδηρά Κυρία» της Ελληνικής πάλης.

Την Μαρία Πρεβολαράκη, που έχει καταγωγή απο τις Μοίρες Ηρακλείου (απο την πλευρά του πατέρα), αλλά ζεί και αθλείται μόνιμα στην Αθήνα.

Τι έχει καταφέρει η Μαρία;

Κατ’ αρχήν έχει ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τρίτη της Ολυμπιάδα!

Θα ήταν παρούσα στους Ολυμπιακούς αγώνες, αν γινόταν αυτό το καλοκαίρι, αλλά αναβλήθηκαν λόγω κορωνοιου, ωστόσο η ίδια, έχει τσεκάρει το εισιτήριο για του χρόνου.

Ακόμη, έχει πετύχει: Δύο χάλκινα σε παγκόσμια πρωταθλήματα (2012, 2017), δύο αργυρά και δύο χάλκινα σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2013, 2014, 2017, 2018).

Η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία φιλοξενήθηκε απο τον Αθλητικό Παλαιστικό Ομιλο στο όμορφο Ρέθυμνο για την προετοιμασία της, μας μίλησε για τους στόχους της και το μετάλλιο που θέλει όσο τίποτε άλλο στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Μας υποσχέθηκε μάλιστα, αν τα καταφέρει, να το…γιορτάσουμε με ένα κρητικό γλέντι στο Ρέθυμνο, καθώς η φιλοξενία που έτυχε το τελευταίο δεκαήμερο, ήταν ιδανική.

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν…ήπιε τσικουδιά (παρ’ ότι την κέρασαν), αλλά της άρεσε πολύ η κρητική κουζίνα.

Η Μαρία, μίλησε για το άθλημα της πάλης και τα οφέλη που έχει  σε αγόρια και κορίτσια και παρότρυνε τους κρητικούς γονείς, να φέρουν τα παιδιά τους σε ένα άθλημα που στην Αρχαία Ελλάδα, ήταν στην πρώτη γραμμή και σήμερα έχει ανοδική πορεία.

Στην συζήτηση συμμετείχε και ο βετεράνος αθλητής-προπονητής του ΑΠΟΡεθύμνου Μανώλης Καραβάνος, ο οποίος χαρακτήρισε τιμητική την παρουσία της Μαρίας Πρεβολαράκη στο Ρέθυμνο, μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος και ζήτησε συμπαράσταση απο τους φορείς για ένα μεγαλύτερο χώρο προπόνησης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα