Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το ζήτημα έλλειψης εργατών γης στην Κρήτη

Πρέπει να διαβάσετε

Αναφορικά με το ζήτημα έλλειψης εργατών γης για μεγάλο εύρος καλλιεργειών ανά την Ελλάδα, ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας καταβάλει συνεχής προσπάθεια ανάδειξης του θέματος στο μέγιστο βαθμό, με στόχο την άμεση εξεύρεση πολιτικής λύσης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Αγροτικούς Συλλόγους στην Κρήτη, παρουσιάστηκαν εχθές 31/5/2022 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης όλες οι προεκτάσεις του προβλήματος. Η δράση έγινε στα πλαίσια της υλοποίησης των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης των μελών στις 23/5/2022.

Σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη και προώθηση του ζητήματος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για αυτό το αποτέλεσμα, ξεκινώντας από την άμεση ανταπόκριση του προέδρου κ. Παύλου Μπαριτάκη στο αίτημα μας για συμπεριλάβει στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα.

Ευχαριστούμε επίσης για τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους αντιπεριφερειάρχες του νησιού για την έμπρακτη στήριξη τους και δέσμευση τους για συνέχιση της προσπάθειας.

Σημαντικό:

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται η καταγραφή των αναγκών σε εργατικό δυναμικό και καλούμε όλους του παραγωγούς να προσέλθουν στα γραφεία στου Συλλόγου ΑΜΕΣΑ , γιατί είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στο αίτημα μας για αύξηση σημαντικού αριθμού θέσεων εργατών γης στο Λασίθι αλλά και στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα