Στο νοσοκομείο Χανίων η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη

Πρέπει να διαβάσετε

Στα Χανιά βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, η οποία επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης.

Η υφυπουργός είχε συνάντηση εργασίας με τα στελέχη του νοσοκομείου Χανίων παρουσία και στελεχών της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κατά τη διάρκεια της οποία τέθηκαν οι στόχοι για την ενίσχυση των δομών ψυχικής υγείας.

«Βρίσκομαι εδώ στα Χανιά, όπου υπάρχει παράδοση στην ψυχιατρική μεταρρύθμιση, για να ενισχύσουμε και τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αφορούν στα παιδιά και έχουν προκύψει από την πανδημία. Ήδη με ένα παιδοψυχίατρο που έχουμε προσλάβει στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που αφορούν σε παιδιά», ανέφερε σε δηλώσεις της η κα Ράπτη.

Η υφυπουργός ερωτηθείσα για τη πίεση που δέχονται συνολικά τα νοσοκομεία της χώρας αλλά και ειδικότερα το νοσοκομείο Χανίων από τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, δήλωσε πως είναι σημαντικό οι πολίτες να εμβολιαστούν αι με την τρίτη δόση καθώς η πανδημία παραμένει σε έξαρση και η μετάλλαξη Όμικρον είναι πολύ μεταδοτική, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξη και εκτίμησε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε επιπέδωση του αριθμού των κρουσμάτων, ώστε σταδιακά να δούμε και μείωση των νοσηλειών.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα