Στο Ηράκλειο το 5ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου σου Κουγκ Φου

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός θα φιλοξενηθεί ακόμα μια φορά στο Ηράκλειο! 
Πρόκειται για το 5ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου σου Κουγκ Φου με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών σε πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο, οι οποίοι θα βρεθούν στο Ηράκλειο, ερχόμενοι από Ναύπλιο, Άργος, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και φυσικά την πόλη του Ηρακλείου. 
Η ιδιαίτερη για την πόλη μας εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 Απριλίου, ώρα 9:00 στο κλειστό γήπεδο Λίντο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 
Το θεαματικό άθλημα του Κουγκ Φου έχοντας μια ιστορία αιώνων ασκείται από εκατομμύρια αθλητές παγκοσμίως  σε όλο το ηλικιακό επίπεδο έχοντας τεράστια απήχηση. 
Το παρόν πρωτάθλημα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικης Ομοσπονδίας με Διοργανωτές δύο διακεκριμένους δασκάλους: τον κ. Κυριακάκη Κώστα σχολή Hung Kuen Héraklion και τον κ.Ταμιωλάκη Μανο  σχολή ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ όπου και οι δυο έχουν καταγράψει εξαιρετική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. 
Ο κύριος Κυριακάκης με πορεία 40 ετών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει διαπρέψει με νίκες τόσο στην Κίνα σε παγκόσμια αλλά και σε πανελλήνια πρωταθλήματα ατομικά αλλά και με μαθητές του. 
Ο κύριος Ταμιωλάκης με πορεία άνω των 30 χρόνων, εκπαιδεύει μαθητές εντός της σχολής αλλά και σε σεμινάρια που περιοδεύει ανά τον κόσμο.  

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα