Στο Ηράκλειο για πρώτη φορά το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συνδικάτων Αστυνομικών

Πρέπει να διαβάσετε

Στο Ηράκλειο διεξάγεται σήμερα το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συνδικάτων Αστυνομικών (CESP).

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης, έχει την τιμή να φιλοξενήσει,  για πρώτη φορά στην Κρήτη και μετά από 18 ολόκληρα χρόνια ξανά στην Ελλάδα, το Συνέδριο οι εργασίες του οποίου θα συνεχιστούν και αύριο, Πέμπτη.

Κύρια αποστολή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συνδικάτων Αστυνομίας (CESP) είναι να συμμετάσχει πλήρως στο δικαστικό και αστυνομικό ευρωπαϊκό χώρο, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες των κρατών – μελών της ΕΕ.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναπτυχθούν ρηξικέλευθες προτάσεις και ιδέες που θα συμβάλλουν, με την πρόκρισή τους, στον περαιτέρω εκδημοκρατισμό και εκσυγχρονισμό των δομών λειτουργίας του αστυνομικού συστήματος αλλά και στην βελτίωση του εργασιακού – υπηρεσιακού βίου των Αστυνομικών της ΕΕ, αναβαθμίζοντας την προσφορά τους στην κοινωνία καθώς και στην χώρα μας.

Η αλληλεγγύη, η επίλυση των τοπικών ζητημάτων με ευρωπαϊκή προσέγγιση, ο ανθρωπιστικός συνδικαλισμός, η αλληλοβοήθεια και η μάχη ενάντια στις κοινές απειλές είναι οι λύσεις για μία καλύτερη και ενωμένη Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα