Στο Ηράκλειο από σήμερα οι δυο απεσταλμένοι του Πατριάρχη

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στο Ηράκλειο ήρθαν από το απόγευμα της Δευτέρας οι δυο μητροπολίτες εκπρόσωποι του Πατριαρχείου που θα συμμετέχουν στην κρίσιμη Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης η οποία θα εκλέξει τους δύο νέους μητροπολίτες στα Χανιά και το Σπήλι.

Απεσταλμένοι του πατριάρχη όπως έχει γράψει το Creta24 είναι ο γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ και ο Αυστρίας Αρσένιος. Και οι δυο σημαντικές προσωπικότητες στον χώρο της Ορθοδοξίας, αλλά και ταυτόχρονα κρητικής καταγωγής – ο μεν Εμμανουήλ (Αδαμάκης) από τον Άγιο Νικόλαο, ο δε Αρσένιος (Καρδαμάκης) από τη Γέργερη. Και οι δυο γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ξέρουν την κρητική νοοτροπία, θα βοηθήσουν συμπληρώνοντας τη Σύνοδο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι δυο μητροπολίτες έρχονται για να συμπληρώσουν τη Σύνοδο και όχι ως…Εξαρχία, όπως γράφεται, που έχει άλλο σκοπό και νόημα.

Προηγούμενο

Χανιά: Νέα αναβολή στη δίκη του μεθυσμένου οδηγού που τράκαρε αυτοκίνητα με γονείς και παιδιά έξω από σχολείο

Επόμενο

Επαγγελματική νίκη: Χρειάζεται και από αυτές ο ΟΦΗ

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα