πρόεδρος των Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης

«Άρωμα» Κρήτης στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης Γιώργος Σφακιανάκης, εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΠΛΣ και με ανακοίνωσή του απευθύνει ένα «ευχαριστώ», στους συναδέλφους του που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρει:

«Μετά το πέρας των εργασιών του 23ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , θα ήθελα να ευχαριστήσω για την επανεκλογή μου στο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ, όσους επέλεξαν να με τιμήσουν για μια ακόμα φορά με την ψήφο τους, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Δυτ. Κρήτης, Κατσικανδαράκη Βασίλειο, καθώς και το μέλος Γιαννακάκη Χαράλαμπο για την εκλογή τους. Εύχομαι καλή δύναμη, καλούς αγώνες, σε όλους τους εκλεγέντες και ελπίζω ότι με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, με αξιοπρέπεια και μεθοδικότητα, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ,ώστε να στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφο, αναδεικνύοντας και αναζητώντας λύση στα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, και πάλι σας ευχαριστώ.

Πρόεδρος Ε.Π.Λ.Σ.Α.Κ.
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος»