Στο Δημοτικό Χερσονήσου Λαμπρόπουλος-Μπάκου (Video-Photos)

Πρέπει να διαβάσετε

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την αγωνιστική καθημερινότητα είχαν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Μακάνα Μπάκου, οι οποίοι την Παρασκευή (23/2) επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείου Χερσονήσου.

Στο πλαίσιο των δράσεων της κρητικής ομάδας με επισκέψεις σε σχολεία εκτός της πόλης του Ηρακλείου, για να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές όλα τα παιδιά του νησιού, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Μακάνα Μπάκου επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Χερσονήσου, με τους μαθητές να τους επιφυλάσσουν αποθεωτική υποδοχή.

Οι δυο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ απάντησαν στις ερωτήσεις που δέχθηκαν από τους μαθητές, υπέγραψαν αυτόγραφα, έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί τους, ενώ παράλληλα μοίρασαν αναμνηστικά βραχιολάκια της ομάδας σε κάθε παιδί.

Στόχος των διοικούντων τον ΟΦΗ είναι να συνεχισθεί η συγκεκριμένη δράση και να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάλογες επισκέψεις, για το λόγο αυτό και όποια σχολεία εκτός πόλης τους Ηρακλείου ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν ποδοσφαιριστές του Ομίλου, να στείλουν mail στο press@oficretefc.com.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα