Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
29.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Στην Τύλισο η Ρίκα Διαλυνά

Πρέπει να διαβάσετε

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά, η οποία πέρασε της γιορτινές ημέρες στην Κρήτη.

Συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη και τον Γιώργο Κουτσάκη, η Ρίκα Διαλυνά επισκέφτηκε την Δημοτική Πινακοθήκη όπου την υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας Κώστας Τριγώνης με την υπεύθυνη της Πινακοθήκης Χρυσή Βαθιανάκη, η οποία και τους ξενάγησε στις συλλογές που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο. Η γνωστή ηθοποιός εντυπωσιάστηκε από τις συλλογές ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που αντίκρισε το δικό της πορτρέτο, το οποίο είχε φιλοτεχνήσει ο Μπότης Θαλασσινός, την περίοδο που και οι δυο ήταν στις Η.Π.Α.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε:
«Με χαρά υποδεχτήκαμε την αγαπημένη πρωταγωνίστρια Ρίκα Διαλυνά στο Μαλεβίζι και στην Πινακοθήκη μας στην Τύλισο, όπου φιλοξενείται και ένα δικό της πορτρέτο, φιλοτεχνημένο από τον σπουδαίο Μπότη Θαλασσινό. Και κάθε φορά που βλέπουμε τις αντιδράσεις των επισκεπτών της Πινακοθήκης μας, κάθε φορά που διακρίνουμε αυτά τα βλέμματα θαυμασμού στα μάτια τους, αισθανόμαστε μια μεγάλη ικανοποίηση που αυτή η πολιτιστική δομή του τόπου μας, προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την τέχνη και λειτουργεί ως ένας χώρος καλλιτεχνικής έκφρασης που διαφημίζει το Μαλεβίζι σε όλη την Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα