Στην τελική ευθεία Γιούχτας και Χανιά (Video)

Πρέπει να διαβάσετε

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την έναρξη της Super League 2 με τις κρητικές ομάδες να κορυφώνουν την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας, ο Γιούχτας με τον Διαγόρα στο Βουζουνεράκειο και τα Χανιά με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Γιούχτα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, με τον Νίκο Σουργιά να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής στη 1 με τον Διαγόρα στο Βουζουνεράκειο Στάδιο της Ιεράπετρας.

Σε αυτήν μετέχουν οι: Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Φαζός, Αλεξόπουλος, Κορνιλάκης, Στακάκης, Μάρτσι, Λιποράσε, Κόλα, Μπρούς, Πρινιωτακης, Κόλλιας, Ροβίθης, Μπουτσάκης, Τζανής, Μακατουνάκης, Γκίνη, Βρετός, Δασκαλάκης, Κίσσας, Θεοδωράκης και Γελαδάρης.

Εκτός αποστολής έμειναν Κωστανάσιος και Τουγλής, οι οποίοι μολονότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν, δεν βρίσκονται ακόμα στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας.

Η ομάδα των Αρχανών θα αναχωρήσει για την Ιεράπετρα το Σάββατο το πρωί, και στη 1 το μεσημέρι θα κάνει στο Βουζουνεράκειο την τελευταία πριν την αναμέτρηση προπόνηση.

Και τα Χανιά από την πλευρά τους κορυφώνουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να μην υπολογίζει στους τραυματίες Παναγιώτου και Κυρίτση. Για τον αγώνα της Νεάπολης κόντρα στον Ιωνικό την Κυριακή το βράδυ στις 8, μίλησε ο μέσος της ομάδας Καλούδης Λεμονής.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα