Στους εορτασμούς της 160ης Επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας τον ερχόμενο Νοέμβριο θα συμμετέχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας.
Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γεώργιος Μαρινάκης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Παπαλεβυζάκης, Ηγουμενοσύμβουλος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου, βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στον οποίο επέδωσαν επίσημη πρόσκληση για τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της 160ής Επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας.





Ο κ.Τασούλας αποδέχθηκε την πρόσκληση αυτή και ανέφερε ότι με χαρά θα παραστεί στη μεγάλη αυτή για το Ρέθυμνο και την Κρήτη Επέτειο.
Φωτογραφίες: Θεόδωρος Μανωλόπουλος, Επίσημος Φωτογράφος της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.


