Στην Ιεράπετρα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης όπου είχε συναντήσεις στο Λιμεναρχείο της πόλης, για τρέχοντα θέματα, όπως αυτό της ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Λιμεναρχείου, κάνοντας παράλληλα ανακοινώσεις για τη χερσαία ζώνη λιμένα η οποία πλέον επεκτείνεται, και συναντώντας κόσμο στο παραλιακό μέτωπο.

Ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε πως η χερσαία ζώνη λιμένα της Ιεράπετρας, που μέχρι σήμερα περιλαμβάνει τα τμήματα της προβλήτας και του αλιευτικού καταφυγίου, επεκτείνεται σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας και πλέον η αρμοδιότητα της περνά στο Λιμεναρχείο της Ιεράπετρας.

Μια κίνηση που όπως τόνισε ο Υπουργός στο Ράδιο Λασίθι, θα αναβαθμίσει συνολικά όλα την παραλιακή ζώνη της Ιεράπετρας

Ο Υπουργός παράλληλα και με τον ίδιο και τη συνοδεία του να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, είδε μαζί με τον Λιμενάρχη κ. Παπαδάκη, τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείο Ιεράπετρας κ. Καλλιονάκη και τοπικά στελέχη της ΝΔ, από κοντά τη διαδικασία επιβίβασης στα ημερόπλοια προς Χρυσή και τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται.

Στη συνέχεια έγινε μια μικρή περιοδεία στα καταστήματα της παραλίας με τον κ. Πλακιωτάκη η οποία κατέληξε σε μια συνάντηση για καφέ με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γ. Ασπραδάκη.

Πηγή: radiolasithi.gr