«Στην εκπομπή μου θα μου πεις τι θα λέω;» – Έγιναν μαλλιά κουβάρια Γιώργος Λιάγκας – Άρια Καλύβα

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας (27/3) κατά τη διάρκεια του «Πρωινού».

Ο παρουσιαστής είχε στον αέρα της εκπομπής μία έντονη διαφωνία με την Άρια Καλύβα και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Αφορμή στάθηκε η μήνυση που κατέθεσε ο 90χρονος αγρότης κατά του ΟΣΕ, καθώς υποστηρίζει ότι μετά το δυστύχημα των Τεμπών οι διασώστες πάτησαν στο χωράφι του και προκάλεσαν ζημιές. Το ποσό που ζητάει είναι 2.000 ευρώ, για να κάνει τις απαραίτητες επισκευές.

Για το εν λόγω θέμα συζήτησαν στο «Πρωινό», ενώ στην εκπομπή προβλήθηκαν και δηλώσεις του Χρήστου Χούπα, του πατέρα που πενθεί την κόρη του, που έχασε τη ζωή της κατά τη σύγκρουση των τρένων. Όπως δήλωσε, ο ίδιος επιμελείται λεπτομερώς το μνήμα της κόρης του.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξω φρενών. «Τέσσερις εβδομάδες μετά και κλαίει πάνω από το μνήμα της κόρης του που το φτιάχνει ο ίδιος. Η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να κάνει βήματα πίσω στους ανθρώπους αυτούς και να δείξει ότι τους σέβεται και να μην κάνει οτιδήποτε στα μάτια αυτών των ανθρώπων που να φαίνεται προκλητικό», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Θα παραχωρούσα αυτά τα τ.μ. που είναι ποτισμένα με αίμα παιδιών να γίνει ένα μικρό εκκλησάκι. Το εκκλησάκι να το κάνει ο ΟΣΕ».

Σε αυτό το σημείο ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με την Άρια Καλύβα:

Α.Κ.: Νομίζω συμφωνούμε σε ότι αφορά στο timing. Όμως, ο άνθρωπος αυτός έχει δικαίωμα να αποζημιωθεί από την Πολιτεία.

Γ.Λ.: Ρε Άρια μου, μην το κάνουμε τώρα σίριαλ, σε παρακαλώ πάρα πολύ.

Α.Κ.: Όχι, θα το κάνουμε. Εσύ το συνεχίζεις, δεν το συνεχίζω εγώ.

Γ.Λ.: Συγγνώμη τώρα που στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω. Συγγνώμη κιόλας. Θα σου πάρω και την άδεια να λέω την άποψή μου.

Α.Κ.: Κι εγώ έχω δικαίωμα να απαντώ.

Γ.Λ.: Σου είπα εγώ να μην τοποθετηθείς; Σε φίμωσα;

Α.Κ.: Δεν με φιμώνει κανένας, έχω δικαίωμα να απαντώ. Διαφωνούμε. Ας συμφωνήσουμε στο γεγονός ότι διαφωνούμε. Τι να κάνομε τώρα;

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα