Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο Γ. Καρνέσης

Πρέπει να διαβάσετε

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στο Ηράκλειο βρέθηκε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννης Καρνέσης, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τη Συντονίστρια κ. Μαρία Κοζυράκη.

Συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στο σχεδιασμό, την αδειοδότηση και στην υλοποίηση έργων οδοποιίας στην Κρήτη, για τα οποία το αρμόδιο Υπουργείο συνεργάζεται με τις Περιβαλλοντικές και Τεχνικές Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα περιβαλλοντικής αδειοδότησης έργων βελτίωσης και αναβάθμισης του εθνικού οδικού δικτύου στο Λασίθι καθώς και, επιμέρους ζητήματα της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της νέας χάραξης του ΒΟΑΚ για τις παρακάμψεις των αστικών κέντρων.

Η επίσκεψη του κ. Καρνέση και στελεχών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Κρήτη και η δια ζώσης συνεννόηση και συνεργασία με τον κρατικό φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης συμβάλλουν στην επιτάχυνση της καλύτερης υλοποίησης έργων στις υφιστάμενες και σχεδιαζόμενες συγκοινωνιακές υποδομές της Κρήτης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα