Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσαμπά «Γιώργος Σεφέρης» για την αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα, παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ της περιοχής, παρουσία πλήθους κόσμου, και περιελάμβανε μουσική, χορό, βραβεύσεις στην απερχόμενη διοίκηση του συλλόγου αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον θεατρικό δρώμενο, με πρωταγωνιστές τα παιδιά του Κατσαμπά.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του, ενημέρωσε τους κατοίκους για τις εργασίες ανακαίνισης του αθλητικού χώρου που φιλοξένησε την εκδήλωση, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει και περιλαμβάνουν κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5, αλλαγή δαπέδου στο γήπεδο μπάσκετ, περίφραξη, φωτισμό κ.ά.

Παράλληλα, συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο και για την επιτυχημένη γιορτή που διοργάνωσε αλλά κυρίως για το υψηλό επίπεδο κοινωνικής συνοχής που έχει επιτύχει στην περιοχή.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Νίκος Αγγελάκης.