Η στιγμή που ακροβάτισσα πέφτει στο κενό – Σοκαριστικό βίντεο

Πρέπει να διαβάσετε

Είναι γνωστό πως ο ακροβάτης αποτελεί μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Κάθε act μπορεί να φέρει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τον εκάστοτε ακροβάτη.

Αυτό το παραπάνω το συνειδητοποίησε με τον χειρότερο τρόπο μια ακροβάτισσα στο Μεξικό, η οποία είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια του σόου, στο οποίο έπαιρνε μέρος.

Όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο, που δίνει στη δημοσιότητα η βρετανική Daily Mail, καθώς η γυναίκα εκτελούσε το act της -και ενώ βρισκόταν σε αρκετά μεγάλο ύψος πάνω σε στεφάνι- γλίστρησε και έπεσε στο κενό, με το πρόσωπο.

Οι θεατές του τσίρκου Fantasy World On Ice, στο Τάμπικο, σοκαρίστηκαν όταν είδαν την ακροβάτισσα Mia Gonzales Soto, να πέφτει επάνω σε παγοδρόμιο. Το βίντεο δείχνει την Mia να εκτελεί το πρόγραμμά της με στεφάνι, όταν κάποια στιγμή δεν το πιάνει καλά και γλιστρά, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω.

Άμεσα ένας άνδρας σπεύδει δίπλα της, ενώ τα φώτα κλείνουν. Η ακροβάτισσα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Σε ανακοίνωσή του, το τσίρκο ανέφερε: «Ανάμεσα στο κοινό μας υπήρχε μια γυναίκα που ανήκει σε παραϊατρικό προσωπικό και έδωσε εθελοντικά τις πρώτες βοήθειες. Θα της είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με την πτώση της ακροβάτισσας

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα