Στη Βουλή φέρνει ο Χάρης Μαμουλάκης τις αντιδράσεις για την μετατροπή του σχολείου των Δειλινών σε Ωνάσειο

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στη Βουλή φέρνει ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, τις αντιδράσεις για την μετατροπή του σχολείου των Δειλινών σε Ωνάσειο, καταθέτοντας σχετική επιστολή του Συλλόγου Διδασκόντων του 10ου ΓΕΛ Ηρακλείου ως Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Με την συγκεκριμένη επιστολή, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου ΓΕΛ Ηρακλείου ζητάει «να παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας του σχολείου τους με χορηγό για την αναβάθμισή του την Πολιτεία, για να υποστηριχθεί το αγαθό της γνώσης για όλους τους μαθητές των Δειλινών, αν πραγματικά η ευαλωτότητα της περιοχής δεν αποτελεί απλά προμετωπίδα για την επιβολή του νέου θεσμού ως μία κεκαλυμμένη ευγενική χορηγία του δημόσιου σχολείου τους στο Ίδρυμα Ωνάση».

Προηγούμενο

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 31χρονο για κάνναβη

Επόμενο

Η ελληνοτουρκική κρίση στα Ίμια

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Χ. Μαμουλάκης: Με υπεκφυγές, δικαιολογίες και μετάθεση ευθυνών συνοδεύτηκε η επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών στο Ηράκλειο

Με αφορμή την επίσκεψη και τις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών στο Ηράκλειο, ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της…