Στη διάθεση του κοινού η μπουτίκ του Ερ.ΟΦΗ

Πρέπει να διαβάσετε

Τον δικό του χώρο με προϊόντα του Συλλόγου από όλα του τα τμήματα έχει πλέον ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ενημερώνοντας τον κόσμο πως θα μπορεί να προμηθευτεί ο,τι επιθυμεί, από το νέο χώρο που βρίσκεται στην οδό Ισαύρων, απέναντι από τα γραφεία του Συλλόγου.

Στην ανακοίνωσή τους μάλιστα οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρουν πως το κατάστημα θα είναι ανοικτό το Σάββατο (23/9) ημέρα του αγώνα ΟΦΗ-Ατρόμητος, ενώ παράλληλα υπενθυμίζουν όλους τους τρόπους με τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα που θέλουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερ. ΟΦΗ τονίζει:Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενημερώνει τα μέλη του, ότι το Σάββατο (23/9) ημέρα του αγώνα ΟΦΗ-Ατρόμητος, θα είναι ανοιχτό το ofishop, το νέο φυσικό κατάστημα (μπουτίκ), με αποκλειστικά προϊόντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γραφεία του συλλόγου, πίσω από τη θύρα 1, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (οδός Ισαύρων, Καμίνια), από τις 10 το πρωί, μέχρι και το απόγευμα στις 5.30μμ.

-Πιστή στην υπόσχεση της, στο κοινό της ομάδας μας, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρέχει πλέον σε όλους, την δυνατότητα να προμηθευτούν προϊόντα “με την ασπίδα στην καρδιά”, τόσο από φυσικό κατάστημα, όσο ηλεκτρονικά, αλλά και ταχυδρομικά.

-Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, επισκεφθείτε το e-shop του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Macron (Mπείτε εδώ: https://clubshop.macron.com/thessaloniki/o-f-i/kit-top-up).

-Για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες, από όλα τα μέρη της Ελλάδος και το εξωτερικό, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2810-311 525, για να λάβετε τα αποκλειστικά προϊόντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στον δικό σας χώρο.

-Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525 (Γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93, Καμίνια)¨.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα