Παραδόθηκαν τα δύο αδέρφια για το αιματηρό περιστατικό στο Αντισκάρι – Απολογούνται την Πέμπτη

Πρέπει να διαβάσετε

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου εμφανίστηκαν, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για το αιματηρό περιστατικό στο Αντισκάρι.

Ο 30χρονος και ο 32χρονος, προσήλθαν στα δικαστήρια συνοδεία δικηγόρου και αφού εκτελέστηκαν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους, βρέθηκαν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή. Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ενώ ο 32χρονος αδερφός του, για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Είχε όπλο ο 20χρονος, υποστηρίζουν τα δύο αδέρφια

«Οι συνθήκες όπως έχουν παρουσιαστεί από τους μάρτυρες κατηγορίας απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα», δήλωσε η δικηγόρος των δύο αδερφών Θεονύμφη Μπέρκη.

Η ίδια ανέφερε πως ο σκοπός που ελήφθη προθεσμία για να απολογηθούν οι δύο αδελφοί είναι η συμπλήρωση του αποδεικτικού υλικού.

Τέλος η κα Μπέρκη δήλωσε πως ο 20χρονος που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς του 30χρονου εντολέα της είχε όπλο. «Υπήρχε όπλο και απειλή κατά ζωής από πλευράς του τραματισθέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, όταν τα δύο αδέρφια επέβαιναν σε φορτηγό όχημα, όταν συνάντησαν έναν 45χρονο και τον 20χρονο γιο του στη διασταύρωση του Αντισκαρίου.

Ο 30χρονος προσπάθησε με το αυτοκίνητο του, να χτυπήσει πατέρα και γιο και όταν δεν τα κατάφερε, ο δεύτερος αδερφός, δηλαδή ο 32χρονος, κατέβηκε και χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια τον 20χρονο. 

Όπως καταγγέλθηκε, ο 30χρονος στη συνέχεια με ένα πυροβόλο όπλο, τραυμάτισε στο χέρι το 20χρονο και συγκεκριμένα στο δεξί αντιβράχιο..

Πληροφορίες του Creta24, αναφέρουν πως το σοβαρό επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε λόγω κτηνοτροφικών διαφορών ενώ πριν λίγο καιρό, είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, ακόμη ένα επεισόδιο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα