Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. ο 19χρονος για τους πυροβολισμούς σε χωριό του Ηρακλείου

Ο 34χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία, πώς ο 19χρονος πυροβόλησε μια φορά το αυτοκίνητό του, δύο φορές το σπίτι του και εξαφανίστηκε

Intime
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στα «χέρια» των αρχών βρίσκεται ο 19χρονος για τους πυροβολισμούς στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και συγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETA24 από την αστυνομία, ο νεαρός εμφανίστηκε χθες (02/02) στο αστυνομικό τμήμα Αρχανών Αστερουσίων και ακολούθησε η σύλληψή του, για το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου και για το οποίο, ο 34χρονος υπέδειξε τον 19χρονο ως δράστη.

Υπενθυμίζεται πως 0 34χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία, πώς ο 19χρονος πυροβόλησε μια φορά το αυτοκίνητό του, δύο φορές το σπίτι του και εξαφανίστηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθη χθες (02.02.2026) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων 19χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και Νομοθεσία περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε ξημερώματα της 01.02.2026 σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων ο 19χρονος προέβη στη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών στην οικία και σε όχημα ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού προκαλώντας φθορές.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.”.

Προηγούμενο

Βενιζέλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι υποκλοπές

Επόμενο

Κωνσταντοπούλου για Γεωργιάδη: Δεν μου έκανε μήνυση γιατί είναι κότα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Λ. Αυγενάκης: Άμεση ανάγκη στελέχωσης και λειτουργίας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσαράς

Την αναγκαιότητα άμεσης στελέχωσης και λειτουργίας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσσαράς, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στα Βορίζια, ανέδειξε…