Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σπουδαία επιτυχία για το κρητικό βόλεϊ: Στη Volleyleague ο Ν.ΟΠΕΡ!
Το Ρέθυμνο θα έχει και πάλι ομάδα στη Volley League έπειτα από 21 χρόνια.
Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το rethnea.gr, πρωταγωνιστές ήταν όλοι οι στυλοβάτες αυτής της άνισης αρχικά προσπάθειας αφού είχαν να αντιμετωπίσουν ως επι το πλείστον ομάδες που στην πλειοψηφία τους εδράζουν στη βόρειο Ελλάδα. Με ένα μεσαίο μπάτζετ ξεκίνησε και με παρόμοιο αγωνιστικό προφίλ αλλά γρήγορα έδειξε τις αδιαμφισβήτητες δυνατότητες που έχει.
Στο τέλος μιας καταπληκτικής χρονιάς άφησε πίσω του ιστορικά σωματεία όπως, ο ΑΡΗΣ και ο Ηρακλής και με ένα σερί 16-0 σε νίκες κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα που άμεσα της χαρίζει την άνοδο στη μεγάλη τη τάξει εθνική κατηγορία πλάι σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ. Πριν λίγη ώρα οι κυανοκίτρινοι επικράτησαν στο ακροτελεύτιο ματς της σεζόν με 3-0 σετ τον Πήγασο Πολιχνης και πανηγύριςαν μέσα από μια τυπική διαδικασία τον τίτλο μαζί με περίπου 600 φίλους του.
Τα σετ: 25-16,25-16, 25-21.
Οι θριαμβευτές αυτής της πορείας ηταν (Προπονητες): Μπουρμπακης, Αρμοα, Μπονατακης. Παικτες:: Μπιάνκι, Μαρούλης, Θυμιατζής, Σούλε, Σαββίδης, Ράμος, Κοσμάς (λ), Χριστόφας, Τζανιδάκης, Ξανθάκης, Αυλωνίτης, Καλαϊτζιδάκης, Κανακάκης, Τζουγκαράκης, Καψαλάκης (λ).
Πήγασος Πολίχνης (Τσέντομιρ Ίλιτς): Κεσούδης, Κλεανθίδης, Ιντρισλλάρι, Αυγερινίδης, Γκιτέρσος, Γιαννούλης / Μπαλούκας (λ), Σιώης, Κορδαλής, Παυλίδης.