Για σοβαρό τραυματισμό του 18χρονου Αιγύπτιου ακραίου αμυντικού Ιμπραημ Γιούσεφ, κάνουν λόγο στον Εργοτέλη.

Ο νεαρός παίκτης του Εργοτέλη, αποχώρησε με πόνους απο την προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία έτσι ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του

Στον Εργοτέλη, ανεβάζουν στροφές για το παιχνίδι του Σαββάτου (30/10, 3μμ) με το Αιγάλεω στο Παγκρήτιο στάδιο, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2, με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Μπαδήμα, να έχει στο απουσιολόγιο του, τους Σερβιλάκη, Πατρινό, Ντουμάνη, Appi και Κουτάντο.

Η επίσημη ενημέρωση του Εργοτέλη αναφέρει:

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η εβδομάδα για την ομάδα μας καθώς δυο νέα προβλήματα προστέθηκαν στο τεχνικό team.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σερβιλάκης λόγω τραβήγματος στον δικέφαλο έμεινε εκτός προγράμματος ενώ ο Youssef τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε απ’ το γήπεδο. Μια πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία έτσι ώστε να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του. Παράλληλα Πατρινός, Ντουμάνης, Appi και Κουτάντος συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οσον αφορά την προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και συνεχίστηκε με παιχνίδια σε μικρούς χώρους με μπάλα.

Η προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (30/10 15.00) για το ματς κόντρα στο Αιγάλεω θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση ενώ θα προηγηθεί φωτογράφηση της ομάδας μας για την νέα σεζόν.