Σοβαρή ζημιά και ο Ντίκο!

Πρέπει να διαβάσετε

Ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα υπάρχοντα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας, καθώς ο τραυματισμός του Ντίκο δεν ήταν επιπόλαιος όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο 31χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Μετά τον Άντριαν Ριέρα, ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα στον ΟΦΗ, καθώς ο Νουά Ντίκο έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα θα είναι εκτός δράσης.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο, Παναιτωλικό και ΑΕΚ, με την επιστροφή του αν όλα πάνε καλά να εκτιμάται μετά την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος και το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στην Κηφισιά, στις 22 Οκτωβρίου.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη, φέρνει τον ΟΦΗ ουσιαστικά με έναν μόνο επιθετικό για τον επόμενο μήνα, καθώς μετά την αποχώρηση του Μπιφουμά και τον τραυματισμό του Ντίκο, η κρητική ομάδα έχει απομείνει μόνο με τον Φελίπε.

Μετά από όλα αυτά είναι πιθανό να ανοίξει και πάλι η συζήτηση για την απόκτηση επιθετικού. Ο Νταμπράουσκας σε δηλώσεις του είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο, με την ομάδα του να έχει τον Ντίκο υγιή. Πλέον με τον επιθετικό από το Μάλι να είναι εκτός, η ανάγκη για παίκτη στην επίθεση είναι μεγαλύτερη και δεν μπορεί να μετατεθεί μέχρι τον Γενάρη.

Οι περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ από την ελεύθερη αγορά θα εκτιμηθούν εκ νέου προκειμένου οι ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί, να μην κλείσουν σε άλλη ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα