Σημαντικά προβλήματα παρουσίασε νωρίτερα σήμερα το δίκτυο της Vodafone σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη.

Όπως ανέφεραν οι συνδρομητές της εταιρείας, αντιμετώπιζαν σοβαρές δυσκολίες στην πραγματοποίηση κλήσεων και αποστολή μηνυμάτων, ενώ υπήρξε ζήτημα και με τη σύνδεση στο Ίντερνετ και το δίκτυο 4G.

Ειδικότερα, τα τηλέφωνα φαίνονταν πως ήταν απενεργοποιημένα, με τα προβλήματα να ξεκινούν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί.

Οι συνδρομητές ήταν έξαλλοι με την εταιρεία, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν, ούτε ήταν σε θέση να πραγματοποιήσουν τις εργασίες τους.

Μάλιστα, «έπεσε» και η πλατφόρμα επικοινωνίας της εταιρείας με όσους χρήστες προσπαθούσαν να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone βλέπουν το εξής μήνυμα:

«Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο». Τα προβλήματα επιλύθηκαν ύστερα από αρκετή ώρα, όμως οι συνδρομητές ήταν έξαλλοι με την εταιρεία, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν, ούτε ήταν σε θέση να πραγματοποιήσουν τις εργασίες τους.

Από την πλευρά της, στέλεχος της εταιρεία ανέφερε στο Creta24 πως:

«Στο πλαίσιο εργασιών αναβάθμισης του δικτύου μας, εμφανίστηκε σποραδικά τεχνικό πρόβλημα στο 4G δίκτυο, το οποίο αποκαταστάθηκε σταδιακά πλήρως. Λυπούμαστε για την αναστάτωση.»