Σοκάρει ο Λουδάρος για το ατύχημά του: «Έπεσε στο κεφάλι μου σκηνικό και λιποθύμησα»

Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, το είδος της εκπομπής που θα επιθυμούσε να παρουσιάζει αλλά και για την «είδηση» του… θανάτου του.

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που συμμετέχει, και για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα ήθελε να κάνει.

«Το «Άνδρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο» είναι κάθε μέρα ένα πάρτι. Η παράσταση έχει μεγάλη αποδοχή. Στη σκηνή του στριπτίζ είπα στα παιδιά “ελάτε πάμε να το κάνουμε”. Έχει πέσει στο κεφάλι μου σκηνικό κατά τη διάρκεια παράστασης και λιποθύμησα στη σκηνή. Συνέχισα την παράσταση. Μου έχει τύχει θεατής να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας. Σταματήσαμε την παράσταση και καλέσαμε το 166», ανέφερε αρχικά ο  Αντώνης Λουδάρος.

Για την τηλεόραση και για το είδος της εκπομπής που θα ήθελε να παρουσιάσει είπε πως, «έκανα στη συνδρομητική τηλεόραση φέτος τους «αόρατους». Πολύ ωραία δουλειά. Ξεχωριστή σε σχέση με ό,τι παίζεται», και συνέχισε:

«Θα ήθελα να παρουσιάσω ταξιδιωτική εκπομπή, με συγκεκριμένο διαθέσιμο budget. Πώς θα περάσω με 200 ευρώ για παράδειγμα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Το έχω κάνει. Σε ένα ταξίδι στη Βιέννη κάναμε ένα ωραίο πικ – νικ αγοράζοντας πράγματα από τον φούρνο».

Για μία ψευδή είδηση που τον εξόργισε ο Αντώνης Λουδάρος σχολίασε πως, «νεύριασα και γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο «ο Λουδάρος πέθανε», που έλεγε άλλα μέσα στο κείμενο. Για κάποια κλικαρίσματα κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει πολύ χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;».

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα