Σοφία Βογιατζάκη: «Από 17 ετών παλεύω με το θέμα των κιλών μου»

Μία αφοπλιστική συνέντευξη έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή «Ελένη». Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι το χιούμορ παίζει σημαντικό ρολό στη ζωή της και αποκάλυψε ότι από 17 ετών «παλεύει» με το θέμα των κιλών της.

«Ήμουν πάντα αυτό το γελαστό κορίτσι, αλλά παράλληλα ήμουν και πολύ ντροπαλό», είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός έχει αγαπηθεί από το κοινό για το χιούμορ της, με την ίδια να αποκαλύπτει πως αυτό το στοιχείο το αναζητά και στη συντροφική της ζωή. «Δεν θα μπορούσα να υπάρξω με σύντροφο χωρίς χιούμορ!», δήλωσε.

«Από 17 ετών «παλεύω» με το θέμα των κιλών μου. Ποτέ δεν ήταν θέμα αισθητικής για μένα, αλλά θέμα υγείας. Ίσως πρέπει να πάω σε έναν ψυχολόγο για να με βοηθήσει με το θέμα των κιλών μου», είπε και συμπλήρωσε πως οι φίλοι μας είναι οι καλύτεροι ψυχολόγοι.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η ηθοποιός δήλωσε: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μιχάλης Ρέππας για να μου προτείνει το guest στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» είπα αμέσως ναι! Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται, που γράφουν, που δουλεύουν με τους ηθοποιούς. Όταν βλέπω κλήση τους, πριν καν μου πούνε τι δουλειά είναι, λέω ναι».

Εκτός από τα τηλεοπτικά της σχέδια η Σοφία Βογιατζάκη θα εμφανιστεί και στο θέατρο με την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα