Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, 2025
15.5 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Σκάνδαλο σε νοσοκομείο – Το υπ. Υγείας ζήτησε την παραίτηση διοικητή μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Πρέπει να διαβάσετε

Την παραίτηση διοικητή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά από καταγγελία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά εργαζόμενη του νοσοκομείου.

Ειδικότερα καταγγέλλουσα φέρεται να είναι η υποδιευθύντρια του νοσοκομείου Γεννηματά της Θεσσαλονίκης, η οποία, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες, υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον διοικητή του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διοικητής υπέβαλε την παραίτησή του, εκείνη έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας και ο φάκελός του βρίσκεται ήδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα